Szerintetek milyen növény illene még ez aksimba, és hova? (kép)
Itt az akváriumom:
Tudom, nem nagy cucc, de kéne bele pár növény
Szerintetek hány literes?
Milyen növényeket raknátok bele?
Hova?
Adatok:
-0,666* fény
-Pro soil táptalaj
-JBL Koncentrált növ talaj
-Erős szűrés
Szeretnék:
Ne legyen túl igényes
Legyen szép üde zöld/Szép vörös/narancsos szine
Ennyi :D
Amúgy milyen az aki? (Avagy ."Hogy tetszik az akváriumom?")
14/f
Szerintem jó ez a tapéta háttér :D Én se raknék semmit, csak sajnos mögötte van a házi külső, meg 1-2 vezeték, és úgy meg már hülyén nézne ki.
Amúgy nekem a mostani jobban tetszik mint a régebbi.
Igen, a mostani sokkal vadregényesebb, változatosabb.
Szép egy sima növényes is, de nekem jobban tetszenek azok, amiben kövek és fák is vannak.
Nagyon szép.
Hát én szeretem a hydrocotyle sp japan-t. Az volt a régi akidban nem? Nálam is volt, szintén 72 literben, de én nem vágtam le és össze-vissza nőtt. Meg volt benne Hemianthus micrantemoides (HM), ami szintén összekeveredett vele. [link]
Ha gondold vegyél bele hm-et, az apró levelű. Én túl nagy növényeket nem javasolnék.
Kicsit nagyobb pl a ludvigia repens, ami (ha sok fényt kap bevörösödik, ha nem kap sok fényt, akkor meg szép zöld): [link]
Így szokott a teteje vörösödni:
Vagy lassú növésű növény, ami zöld, pl a bacopa monnieri, ennek a hátulján látszik:
vagy itt:
/images?q=tbn:ANd9GcQ_4L6Bq7AYdS6vjFdTc8aT4ROXNSFKwvchwDxEJZiRk-JCeRQuMw
Közelről ilyen:
Az enyém is pont 72 liter :D
Ahogy hable mondja, az előtérbe nagyon jól nézne ki ha "befüvesítenéd".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!