Szerintetek milyen növény illene még ez aksimba, és hova? (kép)
Itt az akváriumom:
Tudom, nem nagy cucc, de kéne bele pár növény
Szerintetek hány literes?
Milyen növényeket raknátok bele?
Hova?
Adatok:
-0,666* fény
-Pro soil táptalaj
-JBL Koncentrált növ talaj
-Erős szűrés
Szeretnék:
Ne legyen túl igényes
Legyen szép üde zöld/Szép vörös/narancsos szine
Ennyi :D
Amúgy milyen az aki? (Avagy ."Hogy tetszik az akváriumom?")
14/f
Münövény.
Nem igényes, mindig zöld, csak néha lealgásodil ezért takarítani kell.
Nekem tetszik az a bal oldali kompozíció, de jól érzed, kicsit még kopár. Én a közepétől kezdve jobbra a széléig jól benövényesíteném magasabbra növő növénnyel(persze a hátsó üveg mentén), pl. hólyagos vízkehely, vízi hortenzia, de ami tetszik.
Nehéz megállapítani, hogy hány literes, olyan 40-70 között lehet.
A jobb oldal nekem se teszik még, az echindorus levelei még emersek, azt ledobja, és aztán átrakom a sarokba (jobb leső) ahonnan kiveszem majd a Cripto-t és hátrarakom az anyjához :D
A kövek közé vagy anubiast, vagy valamien apró termetű növényt kéne berakni, és még fogok majd venni egy piros cripto-t JHS be (Jobb Hátsó Sarok)
Hmm majdnem ráhibáztál, de sokkal kissebnek tűnik mint amekkora :D Viszont a 70 már elég közel jár
A tóalmához mit szóltok?
Ez cenz jó lett, gratula hozzá.
Várj egy kicsit amíg megindulnak a növények, az enyémtől kopaszabb aksit nehéz lett volna elképzelni, most meg alig férnek el a halak.
"Műnövény.
Nem igényes, mindig zöld, csak néha lealgásodik ezért takarítani kell"
na azért inkább ne hallgass rá
sztem egy fekete háttér sokat dobna rajta és én is vízi kehelyt tennék egy párat hátra
Hmmm.. műnövény
Már csak a bubis búvár, a hajóroncs és a várrom kéne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!