Szerintetek milyen nagy, milyen típusú akváriumot állítsak össze, minden válasz érdekel, a pénz nem fontos, van elég? (negatív válaszokat nem kérek)
Pontosan milyen halak, növények, garnélák, rákok mehetnének bele?
Szűrő mekkora legyen, csak mert most tervezek egy új akváriumot a régi kicsi helyett és nincs semmi ötletem bárhogy is agyalok!
Ezt senki nem tudja kitalálni, hogy neked mekkora kell, meg milyen fajta.
Meg hogy mekkora volt a kicsi.
Van, akinek 400 liter is kicsi, mert olyan halakat tart.
Meg pénz nem fontos...
Akkor csinálj egy ilyen 10.000 köbméteres tengerit:
Jó, bocs pontosítok:
-100 ezer lenne rá
-a kicsi 64l-es
Szerintem csinálj karmosbékás akváriumot.
Sok kis törpe karmosbékát, tetejére békalencsét.
Olyat még úgy se láttam.
Jó ötlet, lehet hogy csinálok két száz literest, ezt meg átalakítom karmosbékássá!
Csak a kettő nagyba, vagy egy nagyobba (ami 200l-es lenne) milyen halakat rakjak?
A nagyobb !!!színes!!! halakat szeretek, inkább ikrázókat, de a sügéreket is csípem!
1. vagyok
nagyból nem tudsz sokat belerakni 200 literbe.
Szerintem szét kéne nézned a gurámik között. Mondjuk két 3 fős család, kékből, meg szivárványosból.
pl a bécsi szifó, ami narancsos-piros, egy fekete háttéren, fekete talajon biztos jól nézne ki.
Vagy karcsú díszmárnákból egy csapat, de az bordó színű.
Ha meg össze-vissza minden szín, akkor platti, azokból van pár féle, és jó élénk színesek. Meg ugye a guppikat is azért szokták szeretni. A mollik közt meg van fekete, fehér, arany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!