Most mit csináljak ezzel az akváriummal?
Figyelt kérdés
Üdv. Egy sarokakváriumról van szó, 170 liter körüli. Folyt egy kis részen, kb. 2-3 centis részről van szó, az oldalán. Megragasztottam fbs ragasztóval, igaz, nem lett a legszebb, de nagyon alapos voltam. Végigragasztottam az egész vonalán. Mégis ha teljesen feltöltöm gyöngyödzik a víz rajta, és 1-2 csepp lefolyik. Most körülbelül 50 liter víz van benne, de így nem folyik, pedig még érinti a gázos részt.
Most mit csináljak vele? Hogy ragasszam meg rendesen, amikor így is elég precíz voltam?
2013. máj. 28. 19:36
1/10 bamboochatheone válasza:
Én belülről ragasztanám meg.
2/10 A kérdező kommentje:
Kívül-belül ragasztottam, vastagon :(
2013. máj. 28. 19:50
3/10 Pusisz válasza:
Belülről próbáld meg, de ha csak egy picit is vizes vagy párás, nem tapad rá az FBS se.
4/10 anonim válasza:
Csakis belülről, hát nyomd végig jó vastagon, ujjaddal kend el, mást nem nagyon tudsz csinálni. Persze biztos hogy nem lesz valami túl szép, viszont nem fog ereszteni.
5/10 csejani válasza:
Belülre a sérült részre vágass egy üveglapot és azt ragaszd rá fbsel nekem ez a tippem! :D
6/10 Pendulum92 válasza:
Az FBS jó ragasztó, de tényleg ha a legkisebb pára megy alá, nem fogja meg. Meg hát meg kell várni az 5mm/24 óra száradási időt, ha igazán tartósra akarod.
7/10 anonim válasza:
Igen egy kisdarab megcsiszolt üveglapot ragassz a sérült részhez.
pár 100 forintos megoldás
8/10 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy pont a két üveglap illesztésénél ereszt. Ami kb 110 fokos. Tehát hiába rakok oda üveglapot :( Most egyébként nem folyik, így hogy félig sincs feltöltve...
2013. máj. 29. 12:50
9/10 Pendulum92 válasza:
Hát, ha nem tudod kijavítani, én szétvágnám az a két üveglapot, és előröl kezdve ragasztanám össze az egész hosszon.
10/10 anonim válasza:
Vagy csinálj egy paludáriumot, oda 50 liter víz is elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!