Vettem terméskő bújót lyukacsos ezzel kapcs a kérdés mehet e bele?
Ha ki van öntve, akkor az nem kerámia?
Egyébként felénk a terméskövet építkezéseken használják, az mészköves, ami keményíti a vizet. Mosd meg jó alaposan, aztán csepegtess rá ecetsavat. Sima 20%-os, háztartási jó. Ha pezseg, mészkőből van. Ha nem, mehet bele az akváriumba. Így a biztos.
mindjárt letesztelem, de ha pezseg akkor miért árulják?
amúgy ha pezsegne káros lenne?
megyek ecetért
figyeljetek elkezdtem mosni, de ez már ott elkezdett pezsegni mit csináljak vigyem vissza?
még ecetet nem is raktam rá
valamire fel tudom használni? valamilyen terráriumba vagy milyen halhoz lehet ezt tenni ezt még meg se vennék tőlem
a boltban azt mondták ezt viszik akváriumba
Nem, nyugodtan mosd meg, csak ne használj vegyszert. Simán meleg vízzel öblítsd le, és töröld át szivaccsal.
Egyébként ha pezseg, sincs benne káros anyag, csak mészkő. Az keményíti a vizet, ami a trópusi halaknak nem jó. Elég kemény a sima csapvíz is, elég azt elviselniük.
Ellenben jól írták, az afrikai sügeres akváriumokba szoktak direkt mészkövet rakni, mert nekik meg pont hogy a keményebb víz a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!