Gryphon kérdése:
Algásodik az aljzatom (sóder). Mit lehet tenni ellene, és mitől jött ez elő?
Figyelt kérdés
2013. márc. 19. 13:44
41/76 YourDestiny válasza:
Akvaristán rengeteg házi megoldás van. A keresőbe bedobod,hogy DIY szűrő vagy DIY külső szűrő.
42/76 Pendulum92 válasza:
Mit jelent az, hogy rendesen? Erősen függ mennyi szűrőanyagot raksz bele. Pl ha 2 liter sipot, az máris 5-6 ezer forint, akkor tényleg nincs meg 8 ezerből minden.
Enyém:
5 literes befőttesüveg 0ft(volt otthon)
vastag csövek mondjuk 1500 ft
Légpumpa 1500 ft (Cseh-típusú átemelőhöz, ergo nem kell vízpumpa, bár ez csak lesz, most aquael pumpa hajtja, az volt itthon...)
1 liter sipo 2 ezer
használt szivacsok 1 ezer
egyéb dolgok (tappancs, ragasztó) 1 ezer
ez durván 7 ezer, és lazán elviszi a 100 liter alatti akváriumokat, nemtudom neked miért kerülne annyiba, mint egy bolti.
43/76 _.-Akv-._ válasza:
Ez a mostani "tervem":
44/76 Pendulum92 válasza:
Én nem tettem bele ilyen kerámiagyűrűket, fölösleges. Hagytam egy pár centi ülepítő részt a szivacs alatt, ott összegyűlik a nagyobb kosz.
45/76 Pendulum92 válasza:
Kedves kérdező, konkrétan nem tudok linkelni olyat ami az enyém, mert ez inkább ilyen saját, mindenhonnan kiszedegettem amit jónak tartottam, de ha készen leszek vele csinálok egy blogot akvaristán.
46/76 YourDestiny válasza:
Akv, én már csak egyet nem értek. Mi köze a kecskének a képhez? Merthogy ez a kép címe :D
47/76 _.-Akv-._ válasza:
Nemtudom :D Csakúgy ez jött :DD
48/76 A kérdező kommentje:
Tetra Tec IN 600 plus is jó lenne?
2013. márc. 23. 09:22
50/76 A kérdező kommentje:
Sera fil 120 belső is jó lenne?most néztem elég olcsón hozzá lehet jutni, a 3. kamra sera siporax mini-vel van töltve.
2013. márc. 25. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!