31/35 anonim válasza:
Bizonyára az utolsó mondatomra utaltál. Lehet, hogy igazad van, de kiemelhetted volna, hogy mi a "butaság". Valóban van ezzel ellentétes vélemény is.
Nyilván nem volt az egész butaság, és eleve kisebb testű halakat írtam, évek óta ilyen fajtákat tartunk. Ezt meg ne akard megcáfolni.
32/35 anonim válasza:
Minden esetre 30l-es akváriumban is lehet halakat tartani.
33/35 YourDestiny válasza:
Az egész butaság, amit összeszedtél. Kistestű halakat tartasz, igen...:
Hát persze, hogy kistestű, ha nem tud fejlődeni szerencsétlen.
34/35 YourDestiny válasza:
Félreértés ne essék, én nem vagyok egyenlő a névtelen válaszolóval, és nem is akartam reagálni korábban a soraidra, de meggondoltam magam.
35/35 anonim válasza:
Én írtam azt, hogy butaság, gondolom már rájöttél, hogy miért. Nem megbántani akartalak, csak felhívni a figyelmedet arra, hogy rosszul tudsz néhány dolgot. Attól, hogy úgy látod, jól vannak a halaid, még nem biztos, hogy úgy van. A halak elég szívósak és rossz körülmények közt a végletekig képesek kínlódni. Lehet, hogy te ezzel nem értesz egyet, de ez így van. Mindenesetre ezen ne vesszünk össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!