Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Van egy 25 l-s akváriumom...

Van egy 25 l-s akváriumom milyen halakat tegyek bele?

Figyelt kérdés

2013. márc. 16. 17:21
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
0%

Bizonyára az utolsó mondatomra utaltál. Lehet, hogy igazad van, de kiemelhetted volna, hogy mi a "butaság". Valóban van ezzel ellentétes vélemény is.

Nyilván nem volt az egész butaság, és eleve kisebb testű halakat írtam, évek óta ilyen fajtákat tartunk. Ezt meg ne akard megcáfolni.

2013. márc. 22. 16:51
 32/35 anonim válasza:
Minden esetre 30l-es akváriumban is lehet halakat tartani.
2013. márc. 22. 16:52
 33/35 YourDestiny ***** válasza:
100%

Az egész butaság, amit összeszedtél. Kistestű halakat tartasz, igen...:

[link]

Hát persze, hogy kistestű, ha nem tud fejlődeni szerencsétlen.

2013. márc. 22. 17:52
 34/35 YourDestiny ***** válasza:
100%
Félreértés ne essék, én nem vagyok egyenlő a névtelen válaszolóval, és nem is akartam reagálni korábban a soraidra, de meggondoltam magam.
2013. márc. 22. 17:52
 35/35 anonim ***** válasza:
Én írtam azt, hogy butaság, gondolom már rájöttél, hogy miért. Nem megbántani akartalak, csak felhívni a figyelmedet arra, hogy rosszul tudsz néhány dolgot. Attól, hogy úgy látod, jól vannak a halaid, még nem biztos, hogy úgy van. A halak elég szívósak és rossz körülmények közt a végletekig képesek kínlódni. Lehet, hogy te ezzel nem értesz egyet, de ez így van. Mindenesetre ezen ne vesszünk össze.
2013. márc. 22. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!