11/35 anonim válasza:
Akármit, csak ne sokat??!!
Hát szerinted akkor átvert?
Vagy beletennél pl egy mako cápát? :D
Ráadásul a kisebb halak szinte mindegyike rajhal, 6-8-10 db a minimum létszámuk, amivel egészségesen tarthatók, és nem pusztulnak bele a stresszbe.
Szerintem először mérd le az akvárium mind3 oldalát, szorozd össze, és számold ki pontosan hány liter.
12/35 anonim válasza:
Igen, van néhány hal, aminek ha szűkösen is, de végül is elég 30 liter.
5-6 hím guppi, vagy amanda lazac vagy 1 hím betta.
13/35 A kérdező kommentje:
koszi a tanácsot de csak egy bettát teheek bele?,ja és az egyik ismerosomnek ekkora forma akváriumba néhány guppia van,azt nem tehetnék bele?
2013. márc. 16. 18:09
14/35 anonim válasza:
Betta mellé ekkora helyre más halat nem tennék. De a betta helyett mehet 4-5 hím guppi.
15/35 anonim válasza:
Szerintem rakj bele egy hím bettát, és néhány csigát. Csak fedd le az akváriumot!
17/35 A kérdező kommentje:
amúgy a dobozra van írva nem számoltam bocsika a pontatlan írásárt nem mértem csak a dobozt kutattam elo mivel az akváriumot nem rég kaptam és a dodoz nincs még annyira eltéve de csak tényleg eggyetlen egy bettát tehetek bele?
2013. márc. 16. 18:27
19/35 kzs válasza:
Betta-lányból mehet 2 (3 már visítva).
De egy ekkora akváriumba párba nem tehetsz Bettát, mert abból jó nem sül ki (a fiú halálra kergetné és csipkedné a lányt).
Tehát VAGY egy fiú-Betta, VAGY két lány-Betta.
-------------------
Neonhalat felejtsd el: csapathalak és kell nekik az úszótér.
20/35 YourDestiny válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!