Van egy 25 literes akváriumom. Milyen halakat és növényeket vegyek bele?
Van fütőtest benne meg szivacsos levegöztető.
Vannak még benne színezet narancssárga kavicsok ( olan picik 2-3 mm).
Szeretnék venni bele halakat, meg növényt.
Azt szeretném kérdezni, hogy ilyen kicsi akváriumba milyen halakat lehet tenni és mennyit, meg milyen növényeket kéne bele vegyek?
Csapivizzel tölteném az akváriumot ami kissé vizköves, ugyhogy nem igényes halakat meg növényeket szeretnék venni bele...tudnátok sorolni párat ?
Csak és kizárólag garnélákat bele. Mivel sima csapvízben lesznek, ezért én a Neocaridina-ból ajánlok kezdésnek 8-10db-ot. Red Cherry ideális kezdőknek ajánlható garnéla.
Esetleg melléjük rakhatsz pár csigát is, színesítve az akváriumot.
Viszont a narancssárga kavics érdekes kinézetű lehet. Nekem fura, de ha neked tetszik, akkor okés. Viszont győződj meg róla, hogy a színt nem engedi-e. Mert az mérgező minden élőlényre.
Növények: Ez a világításodtól függ. Milyen lesz felette?
A garnélákhoz én jávai mohát mindenképp ajánlanék, nagyon szeretnek benne kotorászni. És nem igényes növény. Mellé rakhatsz még Anubiast, szintén nem kell neki extra törődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!