Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Az akváriumom mitől szennyeződ...

Az akváriumom mitől szennyeződik ilyen hamar?

Figyelt kérdés

54 literes akváriumomat hetente takarítanom kell , mert iszonyú koszos lesz a víz , a talaj már pár nap múlva . Etetés naponta 2 szer van , reggel és este .

4 db halam van benne , az akváriumot szettben vettem tehát az a gyári hozzáadott szűrőm stb van hozzá.

A talaj folyami homok , élő növényem nincs .

vízelőkészítőt szoktam takarításkor tenni a vízbe ..

Mit nem csinálok jól ?

2013. febr. 25. 18:29
1 2 3
 21/22 Pendulum92 ***** válasza:

Ha a Tetrát választod, vegyél hozzá egy kevés bio szűrőanyagot. Pl siporax minit kapsz 6-700 ft-ért 35g-ot.

A JBL i80 hoz kicsit ügyeskedni kell hozzá, mert ott mindegyik rekeszbe szívja a vizet, oda kell a bio elé egy kis szivacs, hogy szűrt vizet kapjon. Ha nem kap szűrt vizet, hamar eltömődik, és leromlik a hatásfoka.

2013. febr. 27. 14:18
 22/22 Pendulum92 ***** válasza:

Mondjuk a JBL esetén én azt csinálnám, hogy belevarnám a kis siporax csomagokat egy szivacs közepébe vékony damillal.

Két lapot vágsz, és egyszerűen körbevarrod, majd ezeket a csomagokat belerakod a rekeszekbe.

Siporax mini: [link]

2013. febr. 27. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!