Ezek a halak ellesznek 850 literben?
Aequidens tetramerus 2 darab
Aequidens pulcher 2 darab
Rocio octofasciatum 2 darab
Paratheraps melanurus 4 darab
Archocentrus sajica 5 darab
Heros severus 4 darab
cichlasoma urophthalmus 2 darab
Hypsophrys nicaraguensis 1 darab
Herichthys carpintis 4 darab
Amatitlania nigrofasciata 5 darab
3 darab 25 m körüli gibieps
És afrikai sügeres vagyok, ezek amcsik :)
Ebből adódóan sajnos van köztük egy-kettő, amit nem ismerek. De látok nyugodtabb, és egyaránt agresszívabb fajokat is, így el tudom képzelni, hogy egy amerikai sügeres nem adná áldását erre a felállásra.
A számomra ismeretleneket leszámítva egyébként a nagy részük jónak tűnik, de a Rocio octofasciatum-ot biztosan kilőném a listáról. Még ekkorra akváriumban is gond lehet vele, problémás a társítása.
Hát... A rocio octofasciatum őt specifikus akiban tartják, nem véletlen. Mindenképpen kihagynám. A herichthys carpintis ugyan ez a kategória csak nagyobb. Őket érdemes lenne kerülni.
Én nem raknék ennyi fajtát bele, saját káromon tanultam meg, a leírt menyiségnek meg kicsi is lenne. Főleg nem ha ez az első amerikás akid. A severum jó választás, szép, szaporodik, dekoratív halacska. Kezdőknek is mehet. A kék akara szintén mehet a zebra is. A vörös torkút hiányolom hogy kihagytad, nekem nagy kedvencem, és szintén kezdő amerikás hal. Ha javasolhatom a kék akarával, vörös torkúval, zebrával kezdj. Vagy egy csapat severummal.
a listán szereplő halak már megvannak, és együtt is úszkálnak,kivéve a zebrasávos csapatot,mert ők még külön akiban vannak.
szal aszt mondjátok a texasz sügérrel meg az roio-val bajban leszek ?:S
amúgy még olyan 4-6 cm az összes ha, olyan nem lehetséges hogy összeszoknak majd a többiekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!