Ivadéknevelő akváriumnak lehet használni 30 liter alattit?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom a törvény csak a kifejlettek tartását tiltja.2013. febr. 17. 20:52
3/18 A kérdező kommentje:
Tehát ha nem lehet érte az állatvédelmi hatóságnál feljelenteni? Úgy értem ha valakinek adok el halakat az ezért nem jelenthet fel?
2013. febr. 17. 21:03
4/18 anonim válasza:
Ha a boltba nem jelentik fel az eladót, aki poharakban tart 50 bettát, akkor szerintem semmi okod az aggodalomra.
Egyébként ilyen ivadékhalakat 10 literes vödörben is neveltem már és nem panaszkodtak.
5/18 anonim válasza:
persze, hogy lehet :) csak ugye ahogy növekednek majd kell nekik nagyobb hely.
6/18 anonim válasza:
kimaradt: a guppi növendékeim életük első 3 hetét 5 literes befőttes üvegben töltötték. aztán megvettem a 35 literes nevelő aksit szal már ezzel nincs gond, bár kis halam sincs azóta mert megeszik őket a nagyok :)
8/18 anonim válasza:
zsebev azért azt meg kéne akadályozni ,hogy megegye, nem csak a felnőtt halat kell igényesen tartani , azt még leszóljátok azt aki pl szifót tart 60 literes aksiban 90 helyett . nem értem kis halat lehet kínozni nagyot nem ? van különbség ? sztem nem sok ... :)
9/18 anonim válasza:
A vödörben pl addig tartottam, mire lettek olyan 1 centisek, utána ilyen kis hálóba raktam az akváriumon belül [link]
Majd amikor még fél centit nőttek, kb akkor engedtem be őket a közösbe.
10/18 anonim válasza:
Hát annyi a különbség, hogy a kis hal sokkal kisebb, tehát neki elég a kisebb hely is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!