Akváriumot tervezek venni, egy 80 liter körülit, milyen belső szűrőt ajánlotok?
Ilyet nem nagyon fogsz találni, mert 250 literre már elég nagy szűrő kell. Olyat lehetne keresni, ami szabályozható powerhead (így akkora szivacsot teszel rá, amekkora kell).
Az Atman AT-203 2000 liter/órás, az a nagyba jó, elvileg szabályozható, de nem tudom, mennyire. Olyan 600-700 liter/órára kellene csillapítani, nem biztos, hogy lehet ennyire.
250 literre 1500 liter/óra a minimum, 80 literre 800 liter/óra a maximum.
Ha van rá keret, akkor a JBL-t és egy csomag Siporax Minit a felső rekeszbe.
Ha nincs rá annyi zsé, és rövid távra kell, avagy a közeljövőben tervezed a nagyobb akváriumot, akkor a JBL-t simán.
Ha nincs zsé a legfelül említett kettősre, és hosszú távon fog működni a 80 literben a választott szűrő, akkor a TetraTec-et.
Ezt pont egy 80 literesből bányásztam ki:
38 cm magas és 27cm széles
A háttérbe volt belegyógyítva, rá volt ragasztva kötbe a háttérre, és összekenték valami festékkel, amivel háttér festve volt, tehát vízzel, vagy ecettel lemoshatatlan, mert azzal már próbáltam.
Volt benne egy pumpa is, de azt most nem tudom hol van.
De egyébként sokáig működött ezzel a szűréssel az akvárium és jó volt, akinél volt. Elég nagy ez a box.
Nem tudom, hogy amit fent linkeltek az mekkora méretű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!