A Resun BF-100 belső BIO szűrővel mi a tapasztalatod? 250 Liter/Óra átfolyás, egy 96 Literes Akváriumba megfelelő?
Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 14:32
1/6 anonim válasza:
Elég gyenge. 96 literbe már jó lenne egy külső szűrő.
Meg ez egy elég ismeretlen,lehet hogy gagyi márka. Nem sok tapasztalatot fogsz róla hallani., de így látszatra egész használhatónak tűnik, jó nagy a szűrő térfogata.
2/6 A kérdező kommentje:
és az Eheim pickup 2010??
2011. jún. 27. 14:48
3/6 A kérdező kommentje:
a rester márka jó fűtőben??
2011. jún. 27. 14:49
4/6 anonim válasza:
Az Eheim nagyon jó márka, és a Pick Up 2010 is elég jó, én inkább azt választanám.
A fűtőnél meg tök8 a márka.
5/6 anonim válasza:
A Resun is jó márka.Nekem két éve Resun armatúrám van és hibátlanul működik.A szűrőiket nem ismerem.
6/6 anonim válasza:
Ez semmiképp nem visz el egy 100 literes akváriumot, bio szűrésre talán jó, 3,8 liter elvileg a térfogata, de kellene mellé még legalább egy 400-500 liter/órás belső (Tehát egy Eheim pick up 2012). Így viszont rengeteg helyet elvesznek az akváriumból, én biztos nem venném meg. Vagy külső szűrőben gondolkoz, vagy a 2012-ben gyakoribb vízcserékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!