Mi van a halaimmal?
54l akvárium, resun p-400l szűrő, lámpa, fűtő..
1 betta, 2 xifo, (már csak) 2 páncélos harcsa..
Volt 4 törpe páncélosharcsám, és mostmár csak 2 van. Ma halt meg az egyik, a másik pedig 3 napja. Nem esznek, mozognak a halak.(csak a páncélosok, a többi életvidám). Megvan a heti takarítás is, és napi 9 órát megy a lámpa is. Van sok növényem is és bújkálók. Mi van velük?
Mindig csak egy helyben vannak nem mozognak.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__halak-akvarisztika__3..
Ezt kérdeztem én is. Ha a víz jó, az értékek jók, a szűrőtisztítással tisztában van, akkor ez megint egy elég rejtélyes elhullás. Víz szaga, színe rendben van? Nincs betegségre utaló jel a halon? Semmi nem került az akváriumba az utóbbi időben?
Mellesleg a mozdulatlanság erősen ammónia gyanúja.
Nem tudom hogy van-e valami papir, de azt isszuk, azzal főzünk..
14 vagyok, szóval nem tudom. Mindig azzal cseréltem a vizet, és a bettám van ott a legrégebb óta. Mit csináljak a halakkal?
Rendben van a színe, szaga nincs, semmi elváltozás nincs benne. Nem használok semmit a növényekre. Nem lehet valami ott alul? A halkajamaradékok, vagy ilyesmi. Nem látok rajtuk semmi jelet, csak amit már mondtam, hogy nem esznek, és úsznak. De akkor holnap nagybevásárlást tartok. Veszek víztesztet, pár új növényt, ioncserélt vizet, hogy tudjam cserélni a vizet, egy új hőmérő is kell. Mit vegyek még? Ja és nem került bele semmi utólag. Csak egyszer átrendeztem a növényeket, de nem került bele semmi új. Mi a baj?
Akkor másold ki, mert nem nagyon írtad, hogy pontosan mit csinálsz.
Áll egy napig az a víz? Mennyit cserélsz? Mindent kiveszel, és átmosol? A szűrőt hogyan tisztítod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!