Mit lehet tenni, ha nem használtam indító baktérium kultúrát, és halkaját se dobtam a vízbe?
@kerdezo: Nem irtad milyen avariumot akarsz, igy felteteleztem, hogy egy altalanos tropusi. Ott pedig altalanosan a "harcsak" az ajanlottak kezdesnek.
Ha meg nagyon parazol, akkor vegyel egy komplex viztesztet es ha jok a parameterek, akkor nem kell aggodni.
Amoxi1000: igen, mondhatni hagyományos akváriumom van, főként garnélák igényeinek kialakítva, sok mohával.
Azt nem tudtam, hogy a harcsákat ajánlják kezdőknek leginkább. Azt hittem, az elevenszülők között lehet találni a legegyszerűbben tartható halakat. Pl: guppi, molly, platti, stb
Garnelakrol nem irtal az elso kerdesben, ezert mint kiderult hibasan, de felteteleztem, hogy egy altalanos vegyes tropusi akvariumrol beszelunk. Nem kotelezo a torpeharcsa kolonia nyilvan, de egy alapakvariumban eleg hasznos es altalanos.
Garnelaim meg nem voltak, igy hallgass a destiny nevu valaszolora. Az egy kicsit mas teszta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!