Hogy megy ki leghamarabb a klór?
Hát én nem tudok a fent említett antiklóron és pihentetésen kívül más megoldást.
De nemigazán értem, mi ez a rohanás mostanában. Sorra jönnek ilyen kérdések. Ennyire útban van mindenkinél az a vödör víz otthon 1 napon keresztül? :D
A vízelőkészítő vagy vízkezelő arra való, hogy a csapvizet biztonságossá tegye. Az olcsóbbakban csak klóreltávolító vegyület van, a jobbak a nehézfémekkel is elbánnak. Egyes puccos fajtákba mindenféle vitaminokat is tesznek, ez szerintem már csak parasztvakítás. A baktériumkultúra egy külön dolog.
Egyébként ha csak porlasztóköved nincs, de légpumpád van, akkor simán ki tudod szellőztetni három óra alatt. Nem az a lényeg, hogy sok kis bubi legyen, hanem hogy mozogjon a víz.
Seachem Prime vízelőkészítő:
A Seachem Prime egy teljes értékű vízelőkészítő és kondicionáló édesvízi és tengeri akváriumok számára. A Prime eltávolítja a chloramint, klórt és az ammóniát. A Seachem Prime átalakítja az ammóniát egy biztonságos, nem mérgező formába, amit az akvárium biológiai szűrője már könnyen eltávolít. A Seachem Prime remekül használható akvárium indítás és bejáratásnál, amikor az ammónia és a nitrit szint túl magas. A Seachem Prime detoxikálja a nitritet és a nitrátot lehetővé téve a biológiai szűrőnek, hogy azokat hatékonyan eltávolítsa. A vízelőkészítő detoxikálja a nehézfémeket is ami a csapvízben található Seachem Prime nem savas és nem változtatja meg a víz pH értékét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!