A Neptun antiklór megköti a kloramint is, vagy csak a klórt?
Figyelt kérdés
A leírásban csak a klór említik.2012. szept. 27. 15:09
1/6 Platypus válasza:
A klóramint is ugyanaz a vegyület köti meg, mint a klórt, csak kétszer annyi kell belőle. Valószínűleg a neptun adagolását csak klórra számolták, így meg kell duplázni az adagot. Alapból se olcsó vízelőkészítő, ha azt nézed, milyen kicsi egy flakon, de így már egyenesen rablás lenne az ára.
2/6 A kérdező kommentje:
Melyik gyártótól ajánlanád, ami megéri az árát, nem kell pazarolni és biztos szer.
2012. szept. 27. 15:29
3/6 Treská válasza:
Hagyjad állni a vizet 1 napig vagy 2 napig és az ingyen van:)
4/6 A kérdező kommentje:
Ha ráér a dolog. De ha nem? :)
2012. szept. 27. 20:00
5/6 Platypus válasza:
A klóramint aztán lehet váratni, 2 hét is kell a természetes lebomlásához. Én JBL biotopolt vettem nagy kiszerelésben, ennek jó ára van. Ezekből a szerekből az összes megbízhatóan működik, nyugodtan lehet azt venni, ami mennyiségre lebontva a legolcsóbb.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor a Neptun is jó lesz gondolom, helyben csak az volt a boltban. Olvasgattam egy kicsit a papírját, nem sok minden áll rajta, azért bizonytalanodtam el. Még annyit szeretnék tudni, hogy ezekkel a szerekkel kell várni a vízzel valameddig?
2012. szept. 27. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!