Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mi a véleményetek erről?

_.-Akv-._ kérdése:

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Ez... ez...

[link]

2013. jan. 24. 22:13
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:

Mondjuk a növényekhez adnak ilyen kis lapot, GA-ban, vadonban. Valami úgy rá van írva. Nemtudom, fényigény, vagy ilyesmi. Állatok mellé persze nem.

De azért nyomtathantának ki, kis papírokat, minden állat mellé, amire nagyjából valami támpont rá lenne írva. Akár csak a díszhal info szövege, vagy bármi.

Persze ez plusz meló lenne, de legalább némi felvilágosítás.

Érdekes, hogy a mosógéphez kapsz magyar naylvű leírást, ha veszel, de egy állathoz nem kapsz semmit, pedig az kicsit fontosabb.

Sokan megveszik úgy a kis szőrös hörcsögöt, hogy azt sem tudják mit eszik, vesznek mellé magot, ok, de azt is a boltban kérdezik meg, tehát a boltosnak elég nagy felelőssége van. Illetve lenne.

2013. jan. 25. 12:33
 62/66 A kérdező kommentje:
Hogy eltértünk már a kérdés alaptémájától :P
2013. jan. 25. 12:36
 63/66 anonim ***** válasza:
És ha az állatok mellé adnának leírást, abban lehetne reklámozni esetleg a márkásabb, vagy ilyen-olyan tápokat, almokat is.
2013. jan. 25. 12:37
 64/66 anonim ***** válasza:
Jólvan, bocsi :D
2013. jan. 25. 12:38
 65/66 A kérdező kommentje:
Semmi probléma, csak megjegyeztem :D
2013. jan. 25. 12:51
 66/66 anonim ***** válasza:
Egy jó kereskedő meg tudja valósítani azt, hogy el is adjon és információt is szolgáltasson. Tudom, mert én is ezt csináltam :) A vevő a legtöbbször boldog volt, hogy a jobb tápot vette végre a nyuszinak, mert megértette, hogy ennek mi a jelentőssége. Én is boldog voltam, mert a nyuszinak nem lesznek fogproblémái valami olcsó szotyis keverék miatt. És gond nélkül lebeszéltem az állattartásról azt, aki úgy jött be, hogy olyan állatot akar, ami olyan igénytelen, hogy lehetőleg etetni se kelljen. Lebeszéltem úgy, hogy máshol se akarjon állatot venni, és úgy érezze, ez élete legjobb döntése.
2013. jan. 25. 12:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!