_.-Akv-._ kérdése:
Mi a véleményetek erről?
2013. jan. 24. 22:13
11/66 A kérdező kommentje:
Ő vette a halakat, és teremtette neki a rossz körülményeket, én egy embert sem vettem, és dobtam ki az utcára.
2013. jan. 24. 23:10
12/66 A kérdező kommentje:
De nem ez volt a kérdés, ez már egy másik témába való :D
2013. jan. 24. 23:10
13/66 anonim válasza:
Ha így gondolod, vedd meg a halakat. Probléma megoldva.
14/66 anonim válasza:
Igen, így este már kevés gátlásom van a hülye szónoklataim ellen.
Biztos azért válik meg tőlük, mert rájött, hogy alkalmatlan a tartásukra. Én is ezért ajándékoztam oda a halaimat egy hozzáértőnek.
15/66 anonim válasza:
jaja vedd meg őket :D meg te honnét tudok hogy nekik rossz e ott ? elbeszélgettél már sok aranyhallal nem ? mint az embereknek úgy az állatoknak se egyforma az igényük , nem beszélve arról ,hogy a halaknak memóriájuk sincs. Bár azt én is megvetem aki 5 literes ilyen gömbaksiba tartja a halait
17/66 A kérdező kommentje:
Olvasd el ezt, és megérted: [link]
Az emberke akváriuma 35 literes. Miről is beszélünk?
2013. jan. 24. 23:20
18/66 Darkkingdom válasza:
Ne haragudj de ez a fórum nem arról szól hogy megkeressük azokat az embereket akik nem jól tartanak halakat és véleményt kérünk róla!Itt tedd fel kérdésed milyen halat,vízi állatot hogyan kéne tartanod!A válaszolók többsége sem éppen leírtak szerint tartja a halait ha már annyira belemegyünk,de mégis meg közelítik az elvárásokat!Erre tényleg csak azt tudom én is mondani ha valakit ez ennyire zavar,tessék megvenni és biztosítani neki jobb körülményeket!
19/66 anonim válasza:
nem is mondom hány embert ismerek aki az aranyhalát kevesebb mint 200 literben tartja és már közeledik a várható életkorhoz , és olyant is ismerek aki egy szép nagy csudi tóban tartotta az aranyhalait, és egy szép gém az összeset beburkolta , szegény aki nagy teret adott a halinak ő még is megkínozta a halait , mert képzeld el mit élhet át az aranyhal amikor csúszik le a gém csőrén
20/66 Darkkingdom válasza:
Miken nem értek rá vitatkozni komolyan mondom :D kicsit fáradjatok már ki valamiben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!