Más is szeret foglalkozni az akváriumával?
Ti hogy vagytok vele ?
Magamból indulok ki , én nagyon szeretném kialakítani akváriumom "témáját" , de egyenlőre még nem tudom milyen legyen . Annyi féle dolog van a kereskedésbe .. szinte nem tudok választani milyen irányba vigyem az akváriumom kinézetét .
Már a háttérnél is megakadok . Legyen színes , vagy egyszerű fekete vagy kék ?!
Sok növényt tegyek bele vagy alig és inkább nagyobb sziklát ?
Nektek van olyan dolog amit évente vagy néha néha újjítotok az akváriumban ? (díszletre,növényre,ajzatra,háttérre gondolok)
Most nem a technikai dolgokra vagyok kíváncsi hanem a külső kinézetre .
Vagy van olyan dolog amit kinéztetek a neten és majd szeretnétek megvenni az akváriumba ?
Mi is lakásban vagyunk , én is úgy voltam vele , kell valami "kis élet" ami feldobja a lakást , aztán így szerettem meg a halakat és az egész akvarisztikát .
Már csak arról kell leszoktatni ismeröseimet akik eljönnek hozzánk,hogy amikor odamennek az akváriumhoz,ne kocogtasság az üveget mint a bolondok . Engem kifejezetten idegesít amikor percekig ott "zaklatják" halaimat .
Én most csináltattam hátteret, egyedi méretre is gyártja az ember, nekem is olyan kellett, mert az akváriumom még nem ezekből a szabvány időkből való. Sziklás háttér lett egy 50-literes akváriumba és nagyon sokat dob rajta. Egyébként ezt nem kell évente újítani.
Haltól függ hogy kő vagy fa legyen. Én személy szerint semmi mást nem teszek bele, csak olyat, amit ha belenézek egy csordogáló patakba, vagy a természetes élőhelyén mit láthat(na) a halam.
Se festett kavics, se búvár meg kalóz se mű növény. Egyébként egy antik kovácsoltvas állványon áll és dús szobanövények társaságában fog tündökölni az enyém amikor teljesen elkészül! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!