Más is szeret foglalkozni az akváriumával?
Ti hogy vagytok vele ?
Magamból indulok ki , én nagyon szeretném kialakítani akváriumom "témáját" , de egyenlőre még nem tudom milyen legyen . Annyi féle dolog van a kereskedésbe .. szinte nem tudok választani milyen irányba vigyem az akváriumom kinézetét .
Már a háttérnél is megakadok . Legyen színes , vagy egyszerű fekete vagy kék ?!
Sok növényt tegyek bele vagy alig és inkább nagyobb sziklát ?
Nektek van olyan dolog amit évente vagy néha néha újjítotok az akváriumban ? (díszletre,növényre,ajzatra,háttérre gondolok)
Most nem a technikai dolgokra vagyok kíváncsi hanem a külső kinézetre .
Vagy van olyan dolog amit kinéztetek a neten és majd szeretnétek megvenni az akváriumba ?
Persze de nem most .
Nincs itthon a páromnak a telója amivel jó képet készíthetnék , az enyém meg sz@r. :D
De nem felejtem el , és töltök fel .
Most kapcsolok , tiszta hülye vagyok ! :D
Hát nem is tudnám most lefotozni ha tudnám is mivel mert én vagyok aki pár kérdéssel lejebb kérdeztem mit csináljak hogy ereszt az akváriumom .
Az állatkereskedésben van . :((((
De ne is juttassátok eszembe úgy sajnálom szegény halaim most alig férnek el . :(
Akkor még van hova fejlődni, de nem baj az :)
Nézegesd ezeket az akikat, van, amit nem nehéz megcsinálni (persze azért van néhány drága):
Van vitorlásom , kék gurami , fekete tetra , algaevőharcsa , xifo , meg még valami 2 picike annak foggalmam sincs mi a neve teljesen átlátszóak .
Na most kaphatom a lecseszét hogy milyen összeválogatás ez , de szerencsétleneket úgy vettem meg ismerőstől csak hogy jobb helyen jobb dolguk legyen , mert előző gazdájuk nem törődött .
(amiket felsoroltam mindegyikből 2-2 van )
1 hónapja indult az akváriumom, kb. 2-3 hónapos felkészülés, tervezgetés előzte meg. Természetes hatású akváriumot akartam, sok növénnyel, végül yyuboku stílusban rendeztem be.
Ha elfogadsz egy tanácsot, akkor ne a boltok kínálata alapján tervezz, hanem először fejben rakd össze, utána kezd el keresni a hozzávalókat.
Nekem hátterem nincs, nem is terveztem. (nem is tetszenek)
Természetesen mindig van mit alakítani, ha más nem, hát a növényeket nyirbálni. Egyelőre mindent beszereztem hozzá, már csak a nagynyomású co2 rendszer hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!