Más is szeret foglalkozni az akváriumával?
Ti hogy vagytok vele ?
Magamból indulok ki , én nagyon szeretném kialakítani akváriumom "témáját" , de egyenlőre még nem tudom milyen legyen . Annyi féle dolog van a kereskedésbe .. szinte nem tudok választani milyen irányba vigyem az akváriumom kinézetét .
Már a háttérnél is megakadok . Legyen színes , vagy egyszerű fekete vagy kék ?!
Sok növényt tegyek bele vagy alig és inkább nagyobb sziklát ?
Nektek van olyan dolog amit évente vagy néha néha újjítotok az akváriumban ? (díszletre,növényre,ajzatra,háttérre gondolok)
Most nem a technikai dolgokra vagyok kíváncsi hanem a külső kinézetre .
Vagy van olyan dolog amit kinéztetek a neten és majd szeretnétek megvenni az akváriumba ?
Köszi első válaszoló .
Második válaszoló ment a negatív kéz ilyen válasz mellett .
Persze, hogy szeretünk, különben nem csinálnánk. Én a kinézeten felül a technikai dolgokkal is szeretek babrálni, jó érzés összerakni egy külső szűrőt megfelelő flow-val :)
Az akváriumod legyen minél egyszerűbb (vár, fotós háttér, csigaház és egyéb giccsektől mentes), a berendezést (sok-vagy kevés növény) pedig a lakók igényeihez. Egy nagyobb sügéresbe nem kell annyi növény, az lehet sziklás, de például egy nanohalasba, garnélásba, pontylazacosba elengedhetetlen a dzsungel.
Murr !
Köszi , vártam a válaszod , sok kérdésre nagyon jó válaszokat írsz , szoktam olvasgatni .
Igen , koponyás stb . tárgyakat be nem tennék . :)
Megmondom őszintén van benne egy polip dísz , mert úgy adták hozzá , de épp azt néztem hogy kifogom venni belőlle , mert borzalmas . :D
Csak akkor meg annyi hely felszabadul , olyan nem is tudom ... olyan semmilyen lesz az egész akvárium . Alig van benne 100l be 5 növény , a kis bújó szerű és kész ... persze fehér homok . A hátterem tengeri poszter kép .
Szóval nem valami nagy dolog az egész . Ezért nézelődöm neten is mit lehetne hogy lehetne szebbé tenni .
Ismerős a dolog , én is még ezt se rendeztem meg normálisan , és már nagyobbat szeretnék . De anyagilag egyenlőre nem lehetséges . A másik meg hogy alapjába a páromnak vettem meglepinek az akváriumot , és az enyém lett , én tanulmányozom mit hogy kell ....
És lám-lám ! Imádom az akvarisztikát . Mindig van mit fejleszteni a pénztárca szab határt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!