Szerintetek jó az akváriumom? Most kezdtem ezzel foglalkozni.
olyan képet is tehetnél, amin rendesen látni és nincs elforgatva a kép.
Halak milyenek lesznek benne?
Amit ki tudtam venni belőle az egy koponya és sok giccses műnövény össze-vissza.
Ne haragudj, de nekem nem tetszik.
A koponyát és műnövényeket vedd ki, helyette tegyél köveket bujkálónak és igazi élő növényeket.
Hidd el, sokkal több örömöd lesz benne, ha a természetességre törekszel.
Üdv,
Sok a komoly hiba benne. Először is a talaj nagyszemű kavics. Ebben tud a legkevesebb hasznos baci megtelepedni, nem segít semmit a káros anyagok lebontásában. Továbbá telemegy halpiszokkal és nehéz tisztán tartani.
A műnövény az kb. halottnak a csók, neked lehet hogy tetszik, de csak egy darab műanyag. Az élő növények is segítenek a víz rendbentartásában.
A szivacsszűrő nagyon gyenge teljesítményű dolog, ilyen szűrés mellett legfeljebb garnélákat szabad tartani. A halak piszkával már nem képes elbánni, nagyon gyorsan leromlik a vízminőség. Egyáltalán nem mozgatja a vizet, ami miatt még annyi lebontó baci sem tud életben maradni, ami meg tudna tapadni egy ilyen szerencsétlenül választott aljzatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!