Szerintetek? : )
2013. jan. 4. 18:53
11/23 A kérdező kommentje:
Sand Terra 1-2 mm - 1 kg
2013. jan. 4. 19:37
12/23 anonim válasza:
Neonhalakat stresszeli a nem sötét aljzat! Főleg egy ilyen természetellenes. Amúgy nekem pont azért nem tetszik, mert az aljzat természetellenes, és a növények, fák elrendezése túl szimmetrikus, stelabályos. De az a lényeg, hogy Neked tetszik, és az is a legfontosabb. :) De a neonhalakat szerintem gondold át mégegyszer, ha azva fontos, hogy jól érezzék magukat.
13/23 anonim válasza:
Ezt nem is tudtam a neonokról. Az fekete neonhalnak is sötét aljzat kell? Akkor nem is nagyon látszanak, nem? :O
14/23 anonim válasza:
A fekete neonnak nem hiszem, mert az nem is igazi neonhal.
15/23 anonim válasza:
Az a lényeg hogy neked tetszen. te fogod nézni nem pedig az ide írók...
16/23 anonim válasza:
szerintem nem rossz, az enyém most épp így fest:
épp túl vagyok egy behurcolt darakóron azért kékes itt ott a homoknál :)
és mielőtt vki megjegyzi...a gyökerek azért lógnak ki mert a kedves márnáim folyamatosan kikotornak maguknak egy lyukat a homokban :)
17/23 A kérdező kommentje:
Mennyit költöttél növényre?(ha lenne ilyen a boltba én is vettem volna)
2013. jan. 4. 22:04
18/23 A kérdező kommentje:
*lett volna
2013. jan. 4. 22:05
19/23 anonim válasza:
melyikre gondolsz? :) amúgy nem sokat, a többsége saját szaporulat :)
20/23 A kérdező kommentje:
Így kb. az egészre!
2013. jan. 5. 00:54
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!