Milyen vizet tegyek az akváriumba, hogy kristálytiszta legyen legalább 1 hétig?
nem a víz a gond, hanem a szűrés...ekkora helyen papíron nem is lehet halat tartani max nano halat. (gondolom neonhalakat vettetek vagy aranyhalat vagy egyéb más szerencsétlent, aki jó ha 1-2 hónapot fog szenvedni mielőtt elpusztul...)
rakj bele értelmes szűrést és méretben bele illő halakat. máris látszani fognak a halaid. egyébként pár napos akváriumba halat nem is lehetne tenni...
Rosszat sejtek. :)
Ha most vettetek akváriumot, akkor hogy lehet benne hal?
Na mindegy, ez már ilyen.
Ki kell alakítani a biológiai egyensúlyt, és akkor kristálytiszta lesz a víz.
Ez 25 literben, elég nagy művészet, az alapok hiányával pedig kb lehetetlen.
Ha leírod pontosan milyen a szűrés, milyen halak vannak benne, minden ilyesmit, akkor többet tudunk mondani.
Bocs rosszul írtam nem 25 hanem 15 l-es.az akváriumot már rég megvettem és be is kapcsoltuk.Egy hetet ment úgy szűrővel,melegítővel csak ez után tettük bele a halakat.3 aranyhal van benne 3 neon meg kettő kicsi a nevüket sajna nem tudom.Olyanok mint a sügérek csak kicsiben.Az akvárium szettben volt Diversa.A szűrő CLARO 300.Mikor magában elindítottam az egészet tettem bele
crysall kristályvíz tablettát.
Az aranyhalak nagyra nőnek és ennél sokkal nagyobb akvárium kell ,még a neonoknak is szörnyen kicsi ez a hely!
Azért olyan a víz mert nem tud beállni az egyensúly és így a vízminőség is romlik = elpusztul az összes hal.
Ekkora akváriumba talán garnélákat lehet tartani de arról nem tudok sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!