Hány fokos víz kell a neonhalaknak? Hogy kell etetni őket ha otthon vannak már az allatkereskedésből?
22-24 körül.
Az akváriumba érkezés után 2-3 nappal érdemes elkezdeni etetni őket, addig szokják a helyet, az esetés felesleges stressz.
Fagyasztott apróbb eleség kell nekik, artemia, cyclops és hasonlók.
Minimum 60-80 literes akvárium, sötét aljzat, sok növény.
Ez a sürgős dolog viszont eléggé szörnyű, mielőtt megveszed a halakat, illene tisztában lenni annyival, hogy mik az igényeik... Ha meg ajándékba kaptad őket, akkor gratulálok a felelősségteljes ajándékozónak...
Hát ezek a halacskák halálra vannak ítélve, mert gondolom a víz sem állt még be. Úgy nem tarthatsz halat, hogy csapból engedsz nekik vizet, majd pakolod is bele rögtön a halacskákat.
Úgyhogy igazából olyan mindegy milyen meleg a vizük, és mit adsz nekik enni :)
Kedves bazsi!
Privát üzenetedre válaszolva:
"Kedves murr...tudod utánanéztem és a neten mindenhol mást irnak hát bementem egy állatkereskwdésbe és a nö nem tudta mi az a neonhal !"
Furcsa, google első 5 találatába belenéztem, hőmérsékletre mindenhol ugyan azt írták, wikipédián volt akváriumméretre baromság beírva, azt javítottam, de a többi ott is stimmelt.
Ha az állatkereskedésben a nő nem tudta, hogy mi az a neonhal, akkor hogyan vásároltad meg őket? Nem mentegetőzni kell, hanem beismerni a hibádat és tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!