Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Ha egyszerre szeretnék sok...

Ha egyszerre szeretnék sok halat elhozni az állatkereskedésből ( kb 20-at) azt mind egy zacskóba teszik, vagy ilyenkor valami mást alkalmaznak?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 21. 22:30
 1/9 anonim ***** válasza:
1-2 zacsiba bedobják az egészet vegyítve, még azokat is amik nem férnek meg együtt, mindent egybe dobnak és gyorsan haza kell vinni, mielőtt kpiurcannak.
2012. ápr. 21. 22:39
 2/9 A kérdező kommentje:

Ez tényleg mindenhol így van? De én megtehetem hogy azt mondom, külön zacskóba kérem nem?

Amúgy logikusan olyan halat veszek ami megfér egymással :)

2012. ápr. 21. 22:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Megteheted, de 10 halnál többet telepítesz egyszerre akkor tuti gebasz lesz. Vagy darakór, vagy valami betegség, a víznek is sok a hirtelen használat, szóval sehogy se jó. Vigyázz vele nagyon.
2012. ápr. 21. 23:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Van néhány hely,ahol még normális az eladó és nem az érdekli hogy pénzt szerezzen és mindegy hova vagy hogy csak eladja a halakat.Például amikor vettem egy betta hímet meg egy nőstényt akkor direkt külön csomagolta őket,nehogy kárt tegyenek egymásban.A garnélákat is külön szokta csomagolni és egy zacskóba 3 halnál többet nem nagyon tesz.Szeretem azt a helyet,kár hogy nem mindenhol van így..:/
2012. ápr. 21. 23:27
 5/9 anonim ***** válasza:
kérni lehet persze hogy úgy csomagolják ahogy akarod
2012. ápr. 21. 23:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Akkor érdemes többször kevesebb halat telepíteni? mennyi időközönként tehetek új halat?
2012. ápr. 22. 14:07
 7/9 A kérdező kommentje:

tegnap 23:27

melyik városban laksz ahol ilyen hely van? melyik helyen veszed a halakat? :)

2012. ápr. 22. 14:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemesebb úgy hogy mondjuk veszel 10 halat egyszerre max, és egy hét mulva még tizet.
2012. ápr. 22. 23:13
 9/9 A kérdező kommentje:
oké, köszi
2012. ápr. 23. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!