Ha van otthon afrikai csigátok, mi a kedvenc kajája, és mi az amit a leginkább nem szeret?
Nekem egy hete van két pici csigám,és eddig azt tapasztaltam,hogy az almát nem igazán szeretik,de a főtt fejtett babot nagyon szeretik! :) Eddig reggeltől estig elbújtak,most 12:00-ig a babon volt az egyik! :)
Persze a szépia is fogy 1000-rel! :)
És milyen fajták? :) nekem iredalei meg reticulata van együtt, és most elvileg kapok majd egy immaculatát melléjük. :D
Amúgy kedvenc eleségek: reteklevél, áztatott keksz (ilyet csak ritkán kapnak), sonka, párizsi, sajt (leginkább a trappista), paradicsom, uborka, banán, saláta, petrezselyem, görögdinnye, tejföl, joghurt...mindenfélével kísérletezem, amit szabad adni nekik :D
a narancsot, mandarint soha nem eszik, az almát/barackot se mindig, karalábéra, káposztára meg brokkolira is eléggé fintorogtak :D
A szépián kívül szoktam adni tört tojáshéjat, na azt imádják. Hirtelen ennyi. :D
A tojásból én annyira szoktam kiszedni, amennyire tudom, szokott maradni rajta. Eddig nem lett bajuk. Amúgy azt kihagytam, hogy a főtt tojást is nagyon szeretik. :)
A lucernát most így konkrétan nem tudom, de azt hiszem vannak olyan gabonafélék, amiknek vízvisszatartó hatásuk van, és nem szabad adni, tésztát se szabad. Én még ilyesmit nem adtam nekik, csak tört szotyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!