Az afrikai csiga tojások mikor kelnek ki?
Arra figyelj,hogy soha ne legyen száraz alattuk a talaj,megfelelő páratartalom mindig legyen. Ezen kívül semmi extra teendőd nincs,baromi "igénytelenek" ,mindgey nekik,hogy 19 vagy 29 fok van,ha termékeny tojások akkor ki fognak kelni ..
olyan volt már nálam,hogy csak pár darab tojást raktak ,azok nem keltek ki.Lehet,hogy nálad is csak terméketlenek vannak ,ha összesen volt 19-20 darab,mert ennél jóval többet szoktak lepakolni .. Amúgy gondolkoztál már,mit cisnálsz a szaporulattal?Mert a kutyának sem kellenek,állatkereskedésbe nem veszik be,és ha a 2 nagy megnő lesz még sok sok csigád ha hagyod kikelni a tojásokat..
Mikor kiketlek nekem már nincs szivem végezni velük,szóval én már meg sem tudom számolni hány csigám van,különböző méretűek,bébi kortól a felnőttig:DDDD
Nem kell külön választani a csigákat! Ugyanis nem mindig használ, a spermát képesek eltárolni akár egy évig is.
A tojásokat kell megsemmisiteni. ez a felelős állattartás. Kiszárítva, porítva lehet visszaadni a szülőknek mészutánpótlásként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!