Afrikai óriáscsigát nevelek, milyen növényt ültessek neki?
Figyelt kérdés
A csigámnak szeretném,ha ilyen kis "erdője" lenne.Milyen növényeket ajánlanátok,amitől nem döglik meg?2012. márc. 5. 19:52
1/7 anonim válasza:
Szia! Amitől nem döglik meg azt lelegeli, szóval semmiképp sem érdemes élő növényt ültetni neki. A szokásos téplálékkal etesd ne próbálkozz az élővel, nem érdemes sajnos.
2/7 anonim válasza:
De viszont nyugodtan ültethetsz be neki fűcsomót,és pitypang levelet,és szórhatsz be neki fűmagot is! :) Lehet kisérletezni,lehet 1-2 napig megmarad! A fűcsomót pedig ki tudod dobni egyszerűen,és jöhet egy másik! Amúgy igaza van az első válaszolónak,úgyis megeszik,de ha ez nem zavar,akkor csak is fű,illetve spenót és sóska is mehet nekik! Én tuti ültetek,ha nagyobb lesz,de az enyémet még egy akác levél is eltakarná! :D
3/7 A kérdező kommentje:
akitől kaptam a csigákat,ő szotyit ültetett bele,és elvileg azt megehetik.Ez így van?
Mert akkor ültetek bele én is.
Meg majd fűmagot fogok venni mellé.
2012. márc. 7. 14:49
4/7 anonim válasza:
Hát,magát a magot biztos megehetik,ha szeretik,de nem tudom mennyire jó nekik maga a szár,illetve a levél! Ezt még nem hallottam!
5/7 anonim válasza:
Ja,és lehet citromfű,meg borsmenta,illetve csalán,akácfavirág,az is jól mutat,ha földbe,vagy tözegbe szúrod...
6/7 anonim válasza:
Kipróbálhatsz nem mérgező szobanövények behelyezésével,mert láttam már pár képet ahol egész komoly terráriumokban tartanak.Én futó növényeket raknák be,de ha megennék a növényeket akkor legfeljebb a felsoroltakból űlltes.:)
7/7 Csendharmat válasza:
Körömvirágot és pitypangot ültettem neki. Mind a kettőt szereti enni tehát időnként pótoltam. Ültetés nem pontos kifejezés, az udvarból ültettem át a növényeket a terráriumba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!