Toricsuy kérdése:
Milyen tengeri halat ajánlatok kisebb tengeri aksiba?
Figyelt kérdés
Linkelnétek nekem a hal tartásáról is amit irtok?!2012. nov. 14. 17:34
1/9 A kérdező kommentje:
Kis termetű halakra gondoltam!
2012. nov. 14. 17:35
4/9 anonim válasza:
nem olvastam végig, csak beleolvastam, de már 2 dolog kiszúrta a szememet. Egyik, hogy csapvízzel keveri össze a sót, és nem ozmoval. A másik, hogy feltölti az akváriumot és utána önti bele a sót, azért hogy az aljára jól leülepedjen. Ha abba belerak egy halat az meg is döglik egyből.
5/9 anonim válasza:
Meg egyébként ha kész az akvárium, utána még legalább egy hónapot illik várni a halakkal. Mert először barna alga lesz, utána zöld, utána lila mészalga és ezeket az algaváltásokat meg kell várni, mielőtt halat raksz bele.
6/9 A kérdező kommentje:
Megvan már minden csak a hak nincs!
2012. nov. 15. 14:41
7/9 A kérdező kommentje:
*hal
2012. nov. 15. 16:47
8/9 anonim válasza:
Meg lehet próbálni egy bohóchalat, vagy egy sárgafarkú korallsügeret, de egy remeterák szerintem kisebb helyen is elvan mint a halak (pl Calcinus elegans).
9/9 anonim válasza:
A bohóc 8 centire megnő, és a másik is, igazából nem tudok mini halat mondani a tengerihez.
Még ami kicsi nálam az a kígyókarú tengericsillag. Van belőle vagy 40 db, ami szaporodik, de nem nagyok.
1 lábuk olyan 2-3 centi hosszú, de vékony lábuk van és mindig a vörös algán lógnak. Nem nagyon vándorolnak, pedig tudnak menni elég gyorsan ha piszkálom őket.
Ezeknek szerintem a kis akvárium is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!