Tengeri aksiba tehetek csapvizet es sot, ha csak szilikon (gumi) korallt teszek bele es 5 kg kovet?
Meg halat mi? De a halnak már túl kemény lesz az a víz. Megbetegszik tőle hamar elvileg. Nem próbáltam, csak nem szokták úgy keverni.
De akkor mért nem tartasz inkább édesvizi murénát, kis brakkvizet csinálsz neki és kész, az is elég különleges, pl az atlantiszba van egy jó 40 centis példány.
most ezt találtam legolcsóbban:
Van rajta 3 vékony cső (egy piros, egy kék, és egy zöld).
A piros csövet rákötöd a vízcsapra (pl én a zuhanyzót letekertem és annak a helyére kötöttem rá).
A piros csövön megy bele a víz.
Aztán a kék és a zöld csőből meg lassan folyik ki.
A kék cső az ozmo víz, oda alá raksz egy vödröt és 1-2 óra alatt megtelik (elég lassan jön belőle) de utána az már egyből használható.
A zöld csőből pedig a koszos víz jön, azzal nem kell foglalkozni, pl a wc-t leöntheted vele, vagy csak hagyod hogy follyon le a lefolyón.
Tehát ami a kék csőböl kijön, ha azt megméred egy neptun teszttel is akár, akkor az 0 NK-s, vagy 1 NK mert annyit tudsz mérni, tökmindegy, az egy teljesen lágy víz.
Vagy csak kipróbálod, ha egy pohárba beleöntöd és (rárakod a kályhára és) kipárologtatod a pohárból a vizet, akkor nem marad benne semmi vízkő, mert az már egy olyan tiszta szűrt víz és ez jó a halaknak sóval keverve.
Viszont ha egy csapvízzel csinálod ugyanezt, akkor körbe ott marad a fehér vízkő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!