Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mennyi halnak elég?

Mennyi halnak elég?

Figyelt kérdés
egy 1literes lemezes haltáp (ezt adom főeleségként) persze mást is kapnak mennyi időre elég 20 guppinak? csak azért kérdezem, mert hamar elfogy és félek a túletetés következményeitől, szeretem őket jól tartani: )

2012. aug. 18. 15:15
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
még több infó élőnövényeim vannak, külső és belső szűrőm is van, van külön levegőztetőm is
2012. aug. 18. 16:18
 22/26 A kérdező kommentje:
köszi a választ, visszább veszek, de hidd el ezeknek még egy perc sem kell adhatsz nekik bármit, fölzabálják pedig változatos kaját növényi, fagyasztott, van itt minden az asztalon
2012. aug. 18. 16:20
 23/26 A kérdező kommentje:
amúgy este vagy reggel szoktatok etetni? vagy többször kevesebbet, mert én így nyomom akkor ez is baj?
2012. aug. 18. 16:22
 24/26 YourDestiny ***** válasza:
Nem csak a guppi ilyen. Velem hetente legalább egyszer megesik, hogy etetésnél az arcomba kapom a vizet :D
2012. aug. 18. 16:22
 25/26 YourDestiny ***** válasza:
Én csak egyszer, és bár a legtöbben talán a délutáni órákat írnák, én este szoktam világítás mellett.
2012. aug. 18. 16:23
 26/26 A kérdező kommentje:
oké! ezt az infót is köszönöm!
2012. aug. 18. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!