Mennyi halnak elég?
Figyelt kérdés
egy 1literes lemezes haltáp (ezt adom főeleségként) persze mást is kapnak mennyi időre elég 20 guppinak? csak azért kérdezem, mert hamar elfogy és félek a túletetés következményeitől, szeretem őket jól tartani: )2012. aug. 18. 15:15
1/26 godapofis válasza:
En ugy etetem az enyemeket hogy a szaraz tapot artemiaval felvaltva kapiak, nekem is kb anyim van de nekem eleg egy 250g - os doboz es egy ocean nutrition artemia 1 honapig, persze ez fug hogy mit ertel az alat hogy "hamar"
2/26 A kérdező kommentje:
max 3 hét van amikor annyi ideig sem, nem etetem túl őket most nincs bajuk csak az"okosok" azt mondják, hogy nem szabad túletetni mert az se a halnak se a víznek nem jó, akkor kb nekem is addig elég legföljebb kevesebb adok nekik
2012. aug. 18. 15:33
3/26 A kérdező kommentje:
ti amúgy 1 literesből melyiket használjátok?
2012. aug. 18. 15:36
4/26 godapofis válasza:
Kb ket - ket es fel csipetnyi, hany literes az akvariumod? Es mien halak vanak meg? Csak guppy? Mert ha eleg nagy tegyel meg bele par pancelos albino turkalot azok maid el takaritiak a maradekot
5/26 A kérdező kommentje:
140 l egyedi gyártású, csak guppik vannak, kezdő koromban ezt ajánlották és annyira beváltak, hogy ők maradtak, csigám vannak még kicsik csak a fajtájukat nem ismerem fekete foltos fölfelé hosszú spirális házuk van és nagyon rejtőzködőek
2012. aug. 18. 15:50
6/26 A kérdező kommentje:
amúgy ebből csak 15 nagy van 5 még kicsi, nem tudom még maradnak-e nálam vagy ajándékba adom, mert kérték tőlem
2012. aug. 18. 15:52
7/26 YourDestiny válasza:
1 liter? Helyes táplálás mellett év alatt se fogyhat el, pláne, ha mást is kapnak. Amit csinálsz, az nem túletetés, annál is rosszabb.
8/26 A kérdező kommentje:
abban nem ezer gramm van csak a doboz 1 liter
2012. aug. 18. 15:54
9/26 A kérdező kommentje:
100gramm van egy dobozban plusz csigáim is vannak, nálad van a baj lehet te nem eteted őket rendesen
2012. aug. 18. 15:55
10/26 A kérdező kommentje:
de megfogadom a tanácsot kevesebbet adok nekik
2012. aug. 18. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!