Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mennyi halnak elég?

Mennyi halnak elég?

Figyelt kérdés
egy 1literes lemezes haltáp (ezt adom főeleségként) persze mást is kapnak mennyi időre elég 20 guppinak? csak azért kérdezem, mert hamar elfogy és félek a túletetés következményeitől, szeretem őket jól tartani: )

2012. aug. 18. 15:15
1 2 3
 11/26 YourDestiny ***** válasza:
Tudom jól. Nekem az 50 ml bár csak kiegészítő eleség, heti 1-2 alkalommal adom a sügereknek (6-an vannak + egy kicsi, és egy-két hal mérete kiteszi a 20 guppit), simán hónapokig kitart.
2012. aug. 18. 15:57
 12/26 A kérdező kommentje:
plussz még gy kérdés az utolsóhoz te mennyit adnál nekik egy nap, hogy még többet tudjak, csak azért mert eddig nem tanácsot adtál csak letolást
2012. aug. 18. 15:58
 13/26 YourDestiny ***** válasza:
A halaim táplálásával nincs semmi gond. Másfél éve üzemeltetem a sügeres akváriumot (természetesen nem csupán másfél éve halazok), szépen fejlődenek és nincs elhullás. A halak természetüknél fogva állandóan kunyerálják a kaját. Napi egyszer egy-két csipetnyi az ideális annak a néhány guppinak. Hetente egy koplalónap se árt.
2012. aug. 18. 16:00
 14/26 A kérdező kommentje:
köszi a választ koplalónap nálam is van és én is csipetben mérem, elhullás és betegség sincs, akkor csak jól csinálom : ) , de még jobban oda figyelek ezentúl, amúgy ez a mostani ami van nem lehet ide márkát írni a reklám miatt, ez több mint egy hónapja van még belőle 1/3 doboz, a régi fajtából jobban kopott, ép ezért tettem föl a kérdést
2012. aug. 18. 16:03
 15/26 YourDestiny ***** válasza:
Nem értem miért érzed letolásnak, csupán a kérdésre válaszoltam. Csináltál már víztesztet? Egyszerűen megtudhatod, túletetsz-e vagy sem.
2012. aug. 18. 16:03
 16/26 A kérdező kommentje:
a tesztek szerint minden oké, vannak rendszeres vízcserék is, a víz nem csak a teszten, de szemre is oké
2012. aug. 18. 16:07
 17/26 A kérdező kommentje:
takarítani is szoktam, de a csigák is fölkajálják szerintem a maradékot
2012. aug. 18. 16:08
 18/26 A kérdező kommentje:
és még a szűrűt is úgy "takarítom" ahogyan az "okosok" tanácsolták, az baj ha kotnyeleseket "okosoknak" hívom : )
2012. aug. 18. 16:09
 19/26 A kérdező kommentje:
mindenki megkapja a "helyes válasz" minősítést csak még várok hátha valaki még írna
2012. aug. 18. 16:11
 20/26 YourDestiny ***** válasza:
A lényeg, hogy amit kapnak, azt egy, legfeljebb két percen belül maradéktalanul el tudják fogyasztani.
2012. aug. 18. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!