Mennyi halnak elég?
Figyelt kérdés
egy 1literes lemezes haltáp (ezt adom főeleségként) persze mást is kapnak mennyi időre elég 20 guppinak? csak azért kérdezem, mert hamar elfogy és félek a túletetés következményeitől, szeretem őket jól tartani: )2012. aug. 18. 15:15
11/26 YourDestiny válasza:
Tudom jól. Nekem az 50 ml bár csak kiegészítő eleség, heti 1-2 alkalommal adom a sügereknek (6-an vannak + egy kicsi, és egy-két hal mérete kiteszi a 20 guppit), simán hónapokig kitart.
12/26 A kérdező kommentje:
plussz még gy kérdés az utolsóhoz te mennyit adnál nekik egy nap, hogy még többet tudjak, csak azért mert eddig nem tanácsot adtál csak letolást
2012. aug. 18. 15:58
13/26 YourDestiny válasza:
A halaim táplálásával nincs semmi gond. Másfél éve üzemeltetem a sügeres akváriumot (természetesen nem csupán másfél éve halazok), szépen fejlődenek és nincs elhullás. A halak természetüknél fogva állandóan kunyerálják a kaját. Napi egyszer egy-két csipetnyi az ideális annak a néhány guppinak. Hetente egy koplalónap se árt.
14/26 A kérdező kommentje:
köszi a választ koplalónap nálam is van és én is csipetben mérem, elhullás és betegség sincs, akkor csak jól csinálom : ) , de még jobban oda figyelek ezentúl, amúgy ez a mostani ami van nem lehet ide márkát írni a reklám miatt, ez több mint egy hónapja van még belőle 1/3 doboz, a régi fajtából jobban kopott, ép ezért tettem föl a kérdést
2012. aug. 18. 16:03
15/26 YourDestiny válasza:
Nem értem miért érzed letolásnak, csupán a kérdésre válaszoltam. Csináltál már víztesztet? Egyszerűen megtudhatod, túletetsz-e vagy sem.
16/26 A kérdező kommentje:
a tesztek szerint minden oké, vannak rendszeres vízcserék is, a víz nem csak a teszten, de szemre is oké
2012. aug. 18. 16:07
17/26 A kérdező kommentje:
takarítani is szoktam, de a csigák is fölkajálják szerintem a maradékot
2012. aug. 18. 16:08
18/26 A kérdező kommentje:
és még a szűrűt is úgy "takarítom" ahogyan az "okosok" tanácsolták, az baj ha kotnyeleseket "okosoknak" hívom : )
2012. aug. 18. 16:09
19/26 A kérdező kommentje:
mindenki megkapja a "helyes válasz" minősítést csak még várok hátha valaki még írna
2012. aug. 18. 16:11
20/26 YourDestiny válasza:
A lényeg, hogy amit kapnak, azt egy, legfeljebb két percen belül maradéktalanul el tudják fogyasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!