A zöld gömbhalra találtam egy információt, hogy 200L-re 4 hal. Akkor ezekszerint 50L elég egy halnak? Csoportos halak?
A törpék picik és társaságkedvelők. Én élő szunyoglárvával etettem, meg tubifexxel azt imádták. Nekem csak 4db-ot sikerült beszerezni régen, és azt is valami tenyésztő hozta a boltba. Nagyon félősek voltak. Annyira jó volt a látásuk, hogy ha az akvárium elé álltam egy méterre, már mind engem bámultak.
Ezeken annyira látszik ha félnek vagy ha boldogok, mert nagyon kifejezőek és a testtartásukkal kommunikálnak.
Nem a kinézetük szép, hanem a viselkedésük valami elképesztő és persze az is édes ahogy nézegetnek a hatalmas szemeikkel.
A neon haltól halálra parázták magukat, hiába ugyanakkora méret, de azt nem lehetett összerakni.
4db darázsgébet tettem melléjük ez jó párosításnak tűnt, mert senki se foglalkozott a másikkal. A darázsgéb is 2 centis pici hal egyébként.
Ezen kívül nem tudom mi az amit melléjük lehet rakni, ezt nagyon meg kell gondolni szerintem, nehogy hátrányba szoruljanak, más gonosz halak miatt, hisz ők olyan védtelenek, de tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!