Akkor pontosan hány, milyen bettát lehet tartani?
Bettából 1 et tudsz tartani ekkora akváriumban.
Más halakkal társítható, olyat kell választani, amik viszonylag nyugisak, és azonosak az igényeik. (pl hőmérséklet)
Ez egy másik kérdésre volt a válaszom:
"Üres járat közben szórj be egy kis hal kaját, hogy legyen bomlástermék, amitől ki tud alakulni a megfelelő baktérium kultúra.
Mindenképpen viszonylag meleget szerető halakat vegyél, mert ventilátorral sem lehet nagyon lehűteni a vizet.
Jó lenne mondjuk egy délkelet-ázsiai társítás, 1 db hím betta, 1 pár törpe gurámi, 6 db kolibri hal."
A kolibrihal+Betta szerintem ritka hülye társítás. Lehet hogy egy kontinensről származnak, de a kolibri hideg vizű patakokból, a Betta meg kifejezetten meleg mocsaras vidékről. Van vagy 8-9 fok eltérés a hőmérsékletigényük között, ezt sehogy sem lehet jól kihozni.
Szerintem az algázó géb jó választás lenne, stimmel a helyigény, a hőmérséklet, praktikus és nincs gond az agresszióval.
Nekem voltak így együtt, és nem vettem észre semmi problémát. 26 fokban voltak.
Ezzel együtt lehet igazad is, lehet, már kényelmetlen volt nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!