Ebben az akváriumban lehetne 1 bettát tartani?
Régóta szeretnék egy nano akváriumot, és ezt néztem ki, de ez elvileg garnéláknak van. Az mit jelent, mi a különbség egy halas és egy garnélás aki között? (mindkét link alatt ugyanaz az aki van)
nem jó, mert nagyon gyönge a szűrés egy halnak és az akvárium alakja sem jó, mert nincs úszótér.
centrumzoo oldalon van pár jó szett ami olcsóbb is:
talán nekem ez tetszik a legjobban: [link]
az első 2-ben szűrőt kell cserélni, de az eheim szettben nem fontos, ha csak 1 bettát tartasz.
az 54 literes annyiból is jobb, ha megunod azt az 1 bettát, akkor több fajta halat vehetsz bele mint 30 literbe.
Szerintem ha külön megvennéd azt a gagyi lámpát 5ezerért.
Alá egy sima 30 literes akváriumot 3ezerért és bele egy aquael fan-1 szűrőt 4500 -ért, meg egy fűtőt hát azt nem tudom mennyi, de úgy össz 1-2 ezerrel olcsóbban ki lehetne hozni és lenne egy jó szűrésed hozzá.
bettát nyugodtan tarthatsz benne, más halakat viszont ne nagyon, mert kicsi a szűrője és a fűtés sem szabályozható. a garnélás gyakorlatilag azt jelenti, hogy a garnéla még elvan benne vígan, de a halnak már gáz :)
A betta kivételt képez, azt nyugodt szívvel bele teheted, jól fogja érezni magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!