1 fiú és 2 lány Bettát lehet folyamatosan egy akváriumban tartani?
Csak abban az esetben, ha egy kellően nagy, társas akváriumról van szó.
Más, békés halfajok mellett, sok növényzettel, búvóhelyekkel remekül elvannak egymással.
Ezek nélkül viszont nem szabad együtt lenniük.
Kicsi akváriumban nem, amúgy is csak egy nősténnyel kell külön tenni a hímet, nem eggyel, és azt is óvatosan, szoktatva...
Más: a gurámikkal nem lesznek barátok!
/Az előbbi válaszadónak üzenem:/
Én tartottam Bettákat (1 fiú és 3 lány) gurámikkal, és soha semmi bajuk nem volt egymással.
Igaz, én ezt egy 200 literes akváriumban, sok növény és sok búvóhely mellett cselekedtem meg...
De igen.Nyugodtan!:)
Én a fiú bettámat és 3 nőstényt neonhalakkal gurámikkal tartottam együtt egy 100literes akváriumban.Semmi baj nem lesz..:D nyugodtan megpróbálhatod.
Mondjuk ez azért a halak természetétől is függ.volt már olyan bettám is aki minden mozgó dolgot megtámadott amit csak látott,de általában szerencsére a békésebbfejtát fogtam ki akiket nyugattan tarthattam társas akváriumba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!