Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Hogyan ölnétek meg a halat?

Hogyan ölnétek meg a halat?

Figyelt kérdés

Nemrég vettem neonhalakat, de az egyik úszók nélkül érkezett (csak hátúszója volt). A többinek semmi baja nincs, és ez is elég jól elközlekedett az akváriumban. A biztonság kedvéért áttettem egy kisebb akváriumba. Itt látom, hogy nem eszik semmit, ráadásul alig egy nap alatt teljesen kifakult, csak lebeg és csak akkor mozdul, ha megijed. Ha jól sejtem, nemsokára el fog pusztulni. Ha nem tudok segíteni rajta, hogyan lehet lerövidíteni a szenvedését?

(És kell fertőző betegségre gyanakodnom, ha a többi hal a nagy akváriumban semmilyen tünetet nem mutat?)

2012. máj. 31. 22:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nem vagy szentimentális, én is sajnálom, ha betegek a halak. Ez a betegség nem fertőző, de sajnos menthetetlen. Akár vissza is teheted, ha nem bírod megölni. Ha igen, akkor amiket előttem írtak.
2012. jún. 2. 00:56
 22/24 anonim ***** válasza:
Mi lett a halacskáddal?
2012. júl. 7. 18:51
 23/24 A kérdező kommentje:
Vagy egy hónapig külön tartottam, kicsit kifakult ugyan és nem sokat nevetgélt, de azt gondoltam, hogy megkockáztatom visszarakni őt. Visszatettem a kollegáihoz, és azóta is él és virul, visszanyerte a színét és semmi gond nincs vele. A farokúszója nem nőtt vissza, de izmos és így is süvít a vízben. :)
2012. aug. 20. 13:17
 24/24 anonim ***** válasza:
Szuper! Isten úsztassa sokáig!
2012. aug. 20. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!