80cm hosszú,40 cm magas 30 cm széles akváriumba hány halat lehet rakni kogy jól érezzék magukat? Guppy, gömbpolly, neon, xifo aranyhal ezekből?
Először is, ez az akvárium 96 literes, mivel ilyen esetekben bruttó értékkel számolunk, üdv, egy akvarista.
Aranyhal egyáltalán nem tartható benne. Én a xifót, és a mollyt se erőltetném, mert ilyen rajhalakból ekkora helyre 4 fajta, ráadásul egy aljzatlakó sincs köztük, tehát egymástól veszik el a helyet. És akkor a szaporulattal még nem számoltam, márpedig 3 féle elevenszülő termelné az utánpótlást rendesen.
Én ilyesmi halakból ilyeneket tartanék:
6-8 guppi, vagy(!) platti, 12 neon, 6 páncélos harcsa.
Volo! Gyönyörű egy matektanár lehetsz :) Annak a szemében aki elhiszi hogy az vagy.
Na számoljunk mégegyszer 6mm-es üveggel:
-hosszúság: 80cm-1,2cm=78,8cm
-magasság: 40cm-6mm=39,4cm
-szélesség: 30cm-1,2cm=28,8cm
A*B*C= 78,8*39,4*28,8=89,41liter
ÉS ha az akváriumot számolod akkor minek számolsz bele kavicsokat meg ilyeneket? :O Ha matektanár vagy akkor meg tudod magyarázni.... Ja és a magasságnál csak egyszer kell venni a 6mm-t....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!