Vörös neonhal és hím betta együtt lehetséges 54 literes akváriumban?
köszi Lucky =)
Lehet,hogy akkor veszek egy könyvet bár az internetről is sok mindent meg tudtam tanulni de nem minden világos.Egy könyvben biztosan jobban le van írva.
Én kinéztem egy akvárium szettet,a legelsőt választottam az 54 literest. [link]
Itt sok mindent adnak hozzá.Kell még ezen kívül valami az akvárium külsejéhez,hogy a halaim életben maradjanak?(a növényeket stb.-t leszámítva)
Én Budaesthez nagyon közel lakom úgyhogy örlnék ha leírnád h merre találom azt az állatkereskedést amit írtál.
Ok veszek mindneképpen egy hőmérőt mert nem baj ha 2 van =)
Hátteret is nézegettem a neten az akváriumomnak,úgyhogy majd ha eljutok a halkereskedésbe akkor beszrezek egyet.Aljzatnak milyen fajta a megfelelő ezeknek a halaknak?Vhol azt olvastam,hogy 1 cm-t kell belőle lerakni ha esetleg nem akarom,h domború legyen.
Mindenféle dekorációt is bele szeretnék majd rakni az akváriumba(romok és hasonlók).
Szóval akkor ha megnézem a szűrőt és vmelyik fokozaton jönnek ki buborékok akk azon kell hagyni?
Ha találkozom ilyen kis füzetekkel akk majdabból is elhozok egy párat =)
nagyon köszi a segítséget=D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!