Guppi, neonhal, molly, betta tartható együtt?
Figyelt kérdés
2009. nov. 21. 14:02
1/9 anonim válasza:
Tudtommal nincs kifogásuk egymás ellen :D
2/9 anonim válasza:
Szerintem a betta nem... De hátha rámcáfol egy profi.
3/9 anonim válasza:
Igen, nyugodtan! Aranyhallal kell vigyázni, mert az megeszik mindent ami befér a száján így a kisebb halakat is.
4/9 anonim válasza:
Lehet.Nekem semmi bajuk egymással,DE Van nagyon agresszív betta is,ami bántja,megöli a neonokat,de ez nagyon ritka,de előfordul,nekem semmi bajom nincs a hím bettámmal,csak a nőstéynekkel és a hímekkel nem szeret lenni.Nőstéyt csak párzásig tűri meg,de esetleg gond lehet a guppykkal,van akinek sikerül együtt tartani van akinek meg nem.Tehát együttarthatod,de a leggyengébb láncszeme a csapatnak a Betta.Lucky
5/9 anonim válasza:
Ha elég nagy az akvárium nem piszkálják egymást.
6/9 anonim válasza:
Én a mollyt nem ajánlanám, azok bántani szokták a bettákat.. (csípkedik, mert védik a területet..)
A betták között már viszonylag elég kevés van ami nagyon agresszív lenne (mostanában már a nőstények is agresszívebbek mint a hímek..)
Ha ragaszkodsz a bettához, akkor az állatkereskedésbe olyat válasz ami társas aksiban van téve, így tudod hogy nem agresszív.:)
(sok helyen nem csak külön kis "aksiba" teszik, hanem neon vagy más halak mellé is beraknak egyet..)
7/9 anonim válasza:
A bettától függ. Például az én bettám nagyon agresszív. 2platti meg 6 vörös neonhal mellé akartam betenni és rögtön megtámadta őket.
8/9 anonim válasza:
max 1 bettával igen,de csak ha az akvárium 60l-nél nagyobb
9/9 anonim válasza:
Guppival nem nagyon jó mert a fátyolos a hím guppi farokuszonya és a betta megtámadja majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!