Jól látom, hogy hím bettát tartanak együtt neonhalakkal?
Őket lehet együtt tartani? Nem úgy van hogy a hím neki megy a halaknak? vagy csak a betta hímeknek?
Uhh az jó, oda akkor én is kimegyek! :)
Mennyibe kerülnek ott?
szia!
450 volt a nőstény és azt hiszem 790 a hím
Köszi, de már voltam ma.. :D
Nos nem az fogadott amire számítottam :( 4 hím volt csak azok sem valmi szépek, a nőstények meg.. elég silányak, bár még mindig jobbak mint amik most vannak az árkádban!
Te milyeneket vettél, tudsz róluk képet mutatni? :)
kepfeltoltes.hu-n és bemásolod a linket ;)
(én egyébként ma vettem egy szép kék koronás nőstényt)
Jól látom hogy Ők is koronásak (legalábbis elég tüskésnek néz ki a farok és hát uszonynál)? Elég sz@r képek lettek, bocsánat érte... A hímről is készítettem 2-3 darabot. Van ahol a két nőstény van együtt ott csak a szín különbség miatt fényképeztem le őket együtt... Így jobban látni!
Legszebb díszállat ami létezik a betta! A koronás meg egyenesen gyönyörű!
Köszi a képeket! :)
A hímed az nem koronás, az fátyolos.
A két nőstényedről a képek valóban nem valami jók, de ha jól látom a kék nőstény talán koronás. Én ma szereztem egy koronás nőstényt, annak sokkal vékonyabb szálakban végződnek az úszói.
De egyébként szerintem a nőstényeik is fátyolosak, mert általában a kereskedésekben csak fágyolos nőstény van. :)
Egyébként szép halak :)
A hímről tudtam. :)
Nem tudom, még nagyon "kicsik"... Ennek a kettőnek volt meg a csíkja a többinek még nem... kíváncsi vagyok, hogy változik-e a színük ahogy nőnek (vagy élénkebb lesz-e)? Hol kaptál koronás nőstényt végül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!