Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » A törpe karmos béka tartható...

A törpe karmos béka tartható együtt gurámival neonhalakkal red cherry garnélával aranyhallal bettával, plattival és pillangó törpesügérrel?

Figyelt kérdés
Ezek a halaim vannak és az unokatestvérem adna egy törpe albínó karmos békát.Betehetem a halakhoz?
2011. nov. 7. 18:56
1 2
 1/12 Platypus ***** válasza:
79%

1. Nem létezik törpe albínó karmosbéka. Ha albínó, akkor nem törpe, és tenyérnyire meg fog nőni.

2. A red cherryket meg fogja enni.

3. A halaidat nem is lenne szabad együtt tartani. Van közte hideg vizet és extrém meleget igénylő, továbbá lágy és kifejezetten kemény vizes faj is.

4. Ugye ez a kérdés csak egy vicc?

2011. nov. 7. 19:17
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
nem is azt írta hogy törpe albínó :DDDDD
2011. nov. 7. 19:33
 3/12 anonim ***** válasza:
28%
de mégis azt írta. bocsi, alul nem olvastam el :D
2011. nov. 7. 19:33
 4/12 A kérdező kommentje:

jó akkor *albínó karmos béka

tudom h nem lehetne együtt tartani,de kb 1 éve teljesen jól megvannak..

2011. nov. 7. 19:43
 5/12 anonim ***** válasza:
88%

Persze, rakjad, ezeknek nagyobb bajuk már nem lesz :D

Viszont ilyen társításnál a víz nem jó, formaldehidben tovább elállnak.

2011. nov. 7. 19:45
 6/12 anonim ***** válasza:
78%

Ó te buta :D

Ne mondd már, hogy 1. egy évig életben tartottad a red cherryket, 2. hogy egyáltalán valameddig életben tartottad a tarkasügéreket...

Az a baj, hogy egy bolond százat csinál, attól, hogy te itt unatkozol, más szerencsétlen komolyan veheti, aztán győzködhetjük utána...

2011. nov. 7. 19:47
 7/12 anonim ***** válasza:
53%
Ezek mind egyben? Gondolom 30 literben, mert úgy az igazi...
2011. nov. 7. 19:53
 8/12 anonim ***** válasza:
mondjuk azt én sem nagyon értem, hogy hogyan tartottad életben a garnélákat mikor azoknak (úgytudom), külön akvi kell és elég bonyolult.. legalábbis nálunk külön vannak. : /
2011. nov. 7. 20:15
 9/12 anonim ***** válasza:
78%
Bonyolultnak nem bonyolult, de a felsorolt halak közül 4-nek a táplálékát képezi :D De a legjobban még mindig a sügér lóg ki a sorból, kevés egy ilyen idióta ahhoz, hogy kezdjen azzal a hallal valamit :)
2011. nov. 7. 20:22
 10/12 A kérdező kommentje:
A garnélák nem egy éve vannak bent..azokat is most adta az unokatesóm kb. egy hete..
2011. nov. 8. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!