Van aki együtt tart 2 sziámi harcoshalat (bettát) is?
Figyelt kérdés
Úgy szeretnék az enyém mellé még egyet. Nagyobb akváriumba esetleg lehetne? Vagy mindenképp bántják ők egymást? Egyébként a mostani több különböző hallal van együtt, és a tévhitekkel ellentétben senkit nem bánt...2011. nov. 7. 10:44
1/6 Brigi ^^ válasza:
nőstényeket tehetsz mellé, 2őt is 75literre. hímmel inkább ne próbálkozz szerintem, nagy a kockázat....
2/6 anonim válasza:
Kérdező vagyok, csak máshonnan. :) Köszi szépen. Kár, pedig nekem a hímek tetszenek nagyon. Olyan szép, és olyan nyugisan úszkál. Volt mellette egy nőstény, de az ette a neonokat... Szóval a nősténnyel annyira most nem szimpatizálok. :D
3/6 anonim válasza:
lehet,persze az akvárium mértétől függ,mert egy nagy hím territóriuma 70 és 90 cm közötti is lehet, ezért 2 hím 200 litertől tartható egy medencében! :)
5/6 anonim válasza:
És egyébként létezik olyan hal, ami hasonlít hozzá? Csak mert múltkor láttam egy nagyon szépet, de nem hiszem hogy az sziámi harcoshal volt. Vagy lehet még csak nagyon fiatal volt.
6/6 Darkkingdom válasza:
Ha ide tévednél véletlen,és elolvasod,akkor azt szokták mondani hogy kb 300 literes akváriumba lehet talán 2-t tartani,de annak is megvan az esélye hogy egymásra taélálnak és megtépik egymást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!