Törpe szívóharcsát (Otocinclus affinis) -t tarthatok együtt Sziámi harcoshallal?
Elméletileg igen.
De én vettem egy sziámit. Azt mondták békés. Aztán beraktam akiba Red Cherryk, és kishalak mellé, oto mellé is. Aztán figyelgettem, hogy mit csinál.
És első körben a Redeket kezdte gyilkolni, aztán már a neonokat is. Ez mindenkit bántott. Odament és baxtatta őket, így belecsípett egyet-egyet mindenállatba szórakozásból.
Úgyhogy vélgülis a sziámit fogtam és hát nagyon nehéz volt kihalászni, mert iszonyat gyors és trükközik, elbújik, mindegy, sikerült, aztán, visszavittem az álatoshoz, leraktam asztalára, montam neki.
Na nekem ez nem kell, mindenkit bántott, itthagyom, szia :)
Jaj bocs, elnéztem a kérdést, ez az én gyilkos halam, nem sziámi harcos hal volt ez, hanem Sziámi algaevő!!!!
A sziámi harcoshal= betta az más. Az lassú. Azt lehet oto mellé tenni. Red cherry mellé mondjuk nem. Neont azt viszont még nem bántja elvileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!