Csigaakváriumhoz ezek jók?
Atman levegőztető(100-literig)
50 literes akvárium
Pár élő növény
Folyami kavics aljzatnak
Pár dekorkő
-Mit adjak enni nekik?
nincs még,de tervezgetem...
Jók igen.
Nemtudom milyen csigákat veszel. A legtöbb algát eszik, de van amelyik húst is és van aki növényt is.
Pl nálam a Nagy mocsári csigák szerették a békalencsét az akvárium tetején, oda fölmentek és azt kajálták.
Volt nekem nagy tányér és postakürt is, ők meg a mohaféléket ették, jávai és gömbmoha.
A Red cherry garnélák meg a csigák hátán utaztak.
Az almacsigám az meg ette az algát az üveg faláról, de egyszer volt egy döglött halam, azt kivettem egy kis tálba és odatettem mellé a csigát, hát az úgy rárohant és megette.
Most főleg spilky és zebracsigáim vannak, ők eszik az ecsetalgát a növényekről, ha van rajta, de esznek mindenféle algát az üvegről és a növényekről, és ha ha jó sok fény van az akváriumban akkor nem halnak éhen akkor sem ha nem etetem őket külön, mert nekem is van egy 20 literes miben van pár csiga és oda nem is szórok be kaját, van a tetején annak is egy kis békalencse, de azt szerintem nem eszik, mert túl gyorsan nő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!