Van, aki hálószobában tartja az akváriumot?
Szóval a lényeg az, hogy olyan szűrőt keressek, amihez van esőztető, és így más levegőztető nem kell?
Persze ha kiemeled az esőztető szót, és azt hogy nem kell bele levegőztető akkor igen. De én így használnám : Az esőztetőshöz sem kell levegőztető. Eiheim Pick up hoz sem kell esőztető, nem is kapsz hozzá és nem is tudsz csinálni. De levegő pumpa sem kell hozzá. Víz felszínt fodrozza, és egy pici csövecske segítségével ami kilóg a vízből, a nagy sebességű vízáram levegőt ragad magával. így a halaknak szükséges oxigén biztosítva van.
Itt mindenki segíteni fog neked. Ne spórolj egyébként a szűrővel. Én nemrég cseréltem a 4 ezer forintos szűrőmet 8 ezresre. Kettő együtt 12 ezer. Most az egyik az éjjeliszekrényem porosodik a dobozában.(garancia is van rajta) De ha elsőre megvettem volna a jobbat... mindegy is.
Egyébként nem kell fél év hogy rágyere. Hiszen nagyon jó szűrőket árulnak. Csak az olcsóság az kompromisszum.
Köszönöm!!
Még lesz is sok kérdésem, de máris sokat segítettetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!